Volleybalvereniging Zeewolde jongens A1 kampioen!

| 0

Op woensdagavond 18 mei werd in het Baken de beslissende wedstrijd om het kampioenschap in de 1e klasse gespeeld tegen de jongens A1 van Woudenberg. Op voorhand geen makkelijke opgave, want om kampioen te worden moest er gewonnen worden met 4-0. Woudenberg had aan één gewonnen set voldoende. Eerder in het seizoen had Woudenberg nog met duidelijke cijfers van Zeewolde gewonnen.

De wedstrijd begon moeizaam en er werden veel fouten gemaakt, maar toen de zenuwen wat waren weggezakt ging Zeewolde steeds beter spelen. De achterstand werd omgezet in een voorsprong en de eerste set werd uiteindelijk vrij gemakkelijk gewonnen. In de tweede en derde set bleven de jongens geconcentreerd en degelijk spelen. Gesteund door de luide aanmoedigingen van de supporters won Zeewolde die sets ook zonder veel problemen.

De vierde en voor beide teams allesbeslissende set ging lang gelijk op, maar na 12-12 nam Zeewolde met enkele mooie aanvallen een voorsprong. Deze voorsprong werd goed vastgehouden en na het binnenhalen van het 25e punt, kon het kampioenschap worden gevierd!

Boven van links naar rechts: Connor van der Flier, Stan de Jong, Mylan Boonman, Leandro den Hoed, Jasper Kersten
Onder van links naar rechts: Michiel Burggraaff, Yurian Hooiveld
Helaas afwezig: Giannique Ruis