Meisjes B1 kampioen in de 3e klasse!

| 0

Na de promotie vanuit de C jeugd in december begonnen de jonge speelsters in januari met gezonde spanning aan de eerste wedstrijd bij de B-jeugd. Door vooral verdedigend erg sterk spel werd deze wedstrijd gewonnen met 3-2. 

Dit gaf vertrouwen voor de volgende wedstrijden en na 7 wedstrijden stond het team op de eerste plaats in de poule.  Vorige week zaterdag moest wedstrijd nummer 8 worden gespeeld in Nijkerk. Bij minimaal 3-1 winst voor de meiden uit Zeewolde kon het team voor de tweede keer in dit seizoen kampioen worden!

Set 1 werd makkelijk gewonnen met 25-9, maar vanaf set 2 werd het moeilijk. Meer fouten bij ons team, waarschijnlijk ook oor de zenuwen, maar ook beter spel bij de tegenstanders. Set 2 werd door keihard knokken toch met 25-21 gewonnen, set 3 ging met dezelfde cijfers naar Nijkerk. Gelukkig kwam net op tijd in de 4e set de rust weer terug bij Zeewolde en werd deze set gewonnen en was het kampioenschap een feit.

De technische commissie feliciteert het team met deze knappe prestatie!

Op de foto staand  v.l.n.r. assistent-trainer Djayden Wakanno, Robyna Nouwens, Denise van der Lind, Esrah van Genderen, Fenna van der Voorn, Bahar Naderi, trainer/coach Ellie Reezigt 

Zittend v.l.n.r. Nitya Bhatia, Amke Scheuneman en Nikki Smid