U bent hier: Home › Voorbeelden bouwstenen › Nieuws

Nieuws

LaatsteNieuws

17-10-2017

SMASH Toernooi CMV N6 en N4 in Elburg afgelopen 7 Oktober

Op 7 oktober begon voor CMV N6 en N4 het volleybalseizoen met een smashvolleybaltoernooi in Elburg. Om 9 uur begon N6-2 vol energie en enthousiasme tegen EVV. Ze wonnen en verloren een set, maar het saldo was in hun voordeel en dus zagen ze de wedstrijd als 'gewonnen'. In de wedstrijd die ze 'vrij' waren, moedigden ze N6-1 aan. Ook zij wisten 1 set te winnen en 1 te verliezen.

Lees meer...

17-10-2017

Sportique Heren 1 verliest kleurloze wedstrijd

Afgelopen vrijdag speelde het eerste herenteam van volleybalvereniging Zeewolde haar tweede thuiswedstrijd. In wedstrijd zonder glans werden weliswaar 2 punten binnengehaald tegen Scylla H2 uit Wageningen (2-3), maar gezien het niveau van de tegenstander had dit minstens 3-1 in het voordeel van Sportique H1 moeten zijn.

 

Lees meer...

06-09-2017

NIEUW: Digitaal wedstrijdformulier vanaf nu.

 

Vanaf 21 augustus zijn de trainingen voor het seizoen 2017-2018 weer begonnen en vanaf 13 september start ook weer de competitie.

Met ingang van dit nieuwe seizoen is er ook iets belangrijks gewijzigd.

Bij het spelen van competitiewedstrijden van Jeugd & Senioren wordt NIET langer gebruik gemaakt van het aloude wedstrijdformulier.

 

Belangrijk!!

Vanaf de eerste wedstrijd MOET het digitale wedstrijdformulier (DWF) worden gebruikt.

 

DWF

Hoe werkt het:

Op de website van de nevobo staat een uitgebreide instructie.

https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/zaalvolleybal/digitaal-wedstrijd-formulier/

Dus: om het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken is er een scherm voor teambeheer. 

(als je de instructie hebt gelezen weet je waar het over gaat) Zorg dat er iemand van je team is die dat regelmatig bijwerkt.
Vóór elke wedstrijd, op een tijdstip dat je het beste uitkomt, kun je alvast je spelers op het wedstrijdformulier invullen zodat je vlak voor aanvang van de wedstrijd dit niet meer hoeft te doen.

Uitwedstrijden

Bij uitwedstrijd ben je waarschijnlijk al eens met DWF geconfronteerd. Vanaf nu moet altijd DWF worden gebruikt voor het invullen 

van het wedstrijd formulier.

Thuiswedstrijden

Bij de thuiswedstrijden wordt nu dus OOK gebruik gemaakt van DWF. 

Voor alle wedstrijden gaan we de variant `Resultaat invoeren` gebruiken. 

Voor heren 1 is er een aanvulling, hier moet een “schaduw-formulier” worden bijgehouden.

Zaalwacht

De zaalwacht hoeft dus niet meer de formulieren klaar te leggen maar moet uit de ballenkast de laptop halen.

Als de laptop is opgestart zie je een link op het bureaublad waarmee DWF kan worden gestart.

Om in te loggen moet een account beschikbaar zijn. 

Zorg dat je een account (zie instructie op de website van de nevobo) hebt aangemaakt.

(Verantwoordelijkheid van de  zaalwacht)

Scheidsrechters

Voor de scheidrechters die dat willen is er een hulpformulier beschikbaar. Dit formulier hoeft NIET te worden opgestuurd.

Iedereen

Voor iedereen (Jeugd en Senioren) geldt: Zorg er voor dat je weet hoe het werkt en kom NIET voor verrassingen te staan.

06-09-2017

Volleybalvereniging Zeewolde blijft samenwerken met Fysio Focus .

 

De fysiotherapeuten van Fysio Focus en Volleybalvereniging Zeewolde zetten de samenwerking van het afgelopen seizoen voort.

Om sportblessures te voorkomen zal voorlichting worden gegeven, en voor advies of een behandeling bij bestaande of nieuw ontstane blessures is er op maandagavond een fysiotherapeut van Fysio Focus aanwezig tijdens een inloopspreekuur.

Voor een bezoek aan het inloopspreekuur kun in sporthal Het Baken je op “even weken” terecht van 20:15 tot 21:15 uur en op “oneven weken” van 19:15 tot 20:15 uur.

De fysiotherapeuten Liv Kristin Haugberg en Lars van der Most zijn aanwezig voor het adviseren en behandelen van alle leden. 
De jeugdleden kunnen natuurlijk ook hun ouder(s) meenemen om vragen over het advies te bespreken.

Je mag vooraf een afspraak voor een bezoek aan het inloopspreekuur, maar dat is niet noodzakelijk.
Je kunt je een email sturen naar:

Een bezoek aan het inloopspreekuur is kosteloos.

Het bestuur van de Volleybalvereniging ondersteunt het initiatief van Fysio Focus van harte.


Nieuwsarchief
1-20 van 44 regel(s)
> »
Pagina van 3
Geldig vanaf Titel 
17-06-2017De foto's van het strandvolleybaltoernooi staan in het menu fotoalbums
31-05-2017Slottoernooi volleybal
04-05-2017CMV jeugd
30-04-2017Voorlopige teamindeling ABC jeugd
30-04-2017Voorlopige teamindeling heren
30-04-2017Voorlopige teamindeling dames
30-04-2017Dames 4 kampioen!
23-04-2017Volleybalvereniging Zeewolde meisjes C2 kampioen
12-04-2017Sportique Heren 1 Kampioen!
12-04-2017Eén seizoen met Dames 5
07-02-2017Volleybal CMV - Zeewolde N6 2 kampioen
30-01-2017N5-1 3e geworden
08-01-2017Jeugd-volleyballers gezocht!
27-12-2016Meisjes C1 kampioen!
27-12-2016Meeste clubactie-loten verkocht!
07-12-2016Dames 5 verkoopt meeste loten
07-12-2016Lind Multidiensten deelt bidons uit!!
11-11-2016Roelinda en Ellie genomineerd voor clubheld
30-10-20162X2 toernooi foto's
24-10-2016Gezocht TELLERS VOOR HET CMV-VOLLEYBALTOERNOOI
1-20 van 44 regel(s)
> »
Pagina van 3

Nieuwsoverzicht

SMASH Toernooi CMV N6 en N4 in Elburg afgelopen 7 Oktober
   (17-10-2017)

Op 7 oktober begon voor CMV N6 en CMV N4 het volleybalseizoen met een smashvolleybaltoernooi in Elburg. Om 9 uur begon N6-2 (Connor, Boaz en Yurian) vol energie en enthousiasme tegen EVV. Ze wonnen en verloren een set, maar het saldo was in hun voordeel en dus zagen ze de wedstrijd als 'gewonnen'. De tweede wedstrijd speelden ze tegen Swift. Een degelijk team waarbij het 3x spelen al goed uit de verf kwam. De eerste set was spannend, maar ging nipt met 16-14 verloren. +

De tweede set was iets duidelijker in het voordeel van Swift, maar het enthousiasme bleef. In de wedstrijd die ze nu 'vrij' waren, moedigden ze N6-1 aan: Job, Thomas en Stan, die intussen ook waren aangekomen en hun wedstrijd tegen ESV goed van start gingen. Ook zij wisten 1 set te winnen en 1 te verliezen. Daarna speelde N6-2 alweer hun laatste wedstrijd tegen EVV, die ook in een gelijkspel eindigde. De standen werden niet officieel geregistreerd, het moet leuk blijven is de reden. Toch zie je aan de jongens dat ze echt wel in de gaten houden hoeveel ze winnen en verliezen, dat wedstrijdelement is wel degelijk belangrijk voor ze . We zullen zien hoe het in de loop van dit seizoen gaat! Tot grote teleurstelling van met name Connor was het toernooi daarmee voor hen al voorbij.

Nog even gekeken bij de andere drie, die speelden tegen Udeo. Ze waren lekker op dreef met goede opslagen en af en toe een supermooie smash(met sprong); het publiek genoot ervan (o.a. de oma van Thomas). Wij reden langs de paarden, schapen en runderen weer terug naar Zeewolde en de andere jongens speelden nog even door. Hopelijk een C-jeugd team in opbouw, gezien het enthousiasme gaat dat vast goed komen!

 

Deel via: Twitter / Facebook

(Terug naar boven)


Sportique Heren 1 verliest kleurloze wedstrijd
   (17-10-2017)

Aan de voorbereiding kon het ditmaal niet liggen, onze mannen waren ruim op tijd in de zaal en ook werd weer gespeeld op de oude vertrouwde tijd: 19.30. De oorzaak kan ook niet worden gezocht bij de scheids, het publiek of de tellers. Nee, de lange mannen van Zeewolde begonnen evenals alle andere wedstrijden in de derde divisie té gespannen aan de wedstrijd. Dit leidde tot geforceerd spel zonder pit. Tel daarbij op de vele servicefouten en je hebt het verloop van de eerste set in een notendop: 19-25.

Een peptalk van coach Rob bracht weer een klein beetje vuur(vonkjes) in het team. Na een aarzelende start in de tweede set werd tijdens de rest van deze en de volgende set bij vlagen iets van het vertrouwde volleybalspel van onze heren van Sportique zichtbaar: er werd weer gestreden voor elke bal en iedereen loste dingen voor elkaar op; de serviceserie van Erik Burggraaf tijdens de derde set mag hierin niet onvermeld blijven.

Hiermee werden de tweede en derde set eenvoudig gewonnen: 25-20 en 25-19. Het feit dat hier slechts vlagen van goed spel voor nodig waren en geen volledige set drukt eigenlijk al direct de werkelijke krachtverhoudingen uit. Het is dan ook des te meer een schande dat Zeewolde hierna weer inkakte naar het niveau van de eerste set. Zonder glans werden de vierde en vijfde set weggegeven: 16-25 en 11-15. Overigens was dit verlies niet alleen aan het fantasieloze spel van Zeewolde te danken. Een eervolle vermelding gaat naar de kleine nummer 5 van de tegenstander, die met een uitstekende blokkering en dito aanval een groot deel van de punten wist te verzilveren.

Komend weekend hebben de heren van Sportique Zeewolde H1 geen wedstrijd. De eerstvolgende wordt zaterdag 28 oktober gespeeld tegen SSS H3 uit Barneveld, die tijdens de oefenwedstrijden voor aanvang van de competitie nog werden verslagen. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op vrijdag 3 november om 21.15 in Het Baken.

Deel via: Twitter / Facebook

(Terug naar boven)Wedstrijdverslagen
Bouwsteen 'Wedstrijd verslagen' niet gevonden!

Ogenblik a.u.b. ...