U bent hier: Home › Beach Volleybal

Beach Volleybal

Op zaterdag 15 juni organiseert volleybalvereniging Zeewolde voor de 28e keer het strandvolleybaltoernooi. Daag je teamgenoten, familieleden, buren, vrienden of klasgenoten uit voor een sportieve, gezellige strijd op het strand.

Er zijn verschillende wedstrijdvormen en niveaus waarvoor teams kunnen worden aangemeld. Inschrijving kost €25,00 per team. De A + B-jeugd betalen €10,00 per team. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Door op aanmelden te klikken, kom je terecht op het inschrijfformulier. Opgeven kan tot en met vrijdag 7 juni.

Ook voor de jongste jeugd, Cool Moves niveau 5 en 6 en de C-jeugd, is er een poule. Een CMV-team speelt 2 tegen 2, een deelnemend C-jeugdteam bestaat uit 3 spelers. Opgave van deze teams kan door op deze link te klikken. Inschrijving voor deze teams is gratis. Voor hen geldt opgave = meedoen. Ook hier kun je je opgeven tot en met vrijdag 7 juni.

Houd deze website in de gaten voor meer informatie. Hier is ook het reglement te vinden.

Met sportieve groet,

De organisatie

De leden van de volleybalvereniging organiseren ook onderlinge strandvolleybal activiteiten. Dit gebeurt veel via facebook, whatsapp etc. Maar loop gerust een keer langs het strand op een mooie (zomer)avond, dan zijn er zeker spelers te vinden.


Ogenblik a.u.b. ...