Zaterdag 8 augustus 2e beachtoernooi

| 0
De zomervakantie is begonnen, de trainingen zitten er officieel op. In tegenstelling tot andere jaren zullen er meer mensen thuis of dichterbij huis vakantie vieren. Daarom organiseren wij in de maand augustus elk weekend een toernooi, waarbij we 2×2 spelen.
Zowel dames-, heren- als mix teams kunnen zich inschrijven. Kun je even geen partner vinden maar wil je wel meedoen? Schrijf je dan individueel in.   We spelen tussen 10.00 en 14.00 uur.  Zorg dat je om 9.45 aanwezig bent.   Aanmelden kan via de mail: vvzkopij@gmail.com of stuur een appje naar 0653637934. Je kan je ook aanmelden via onze facebook https://www.facebook.com/volleyzeewolde of via onze instagram pagina volleyzeewolde.    Afgelopen zaterdag was een mooi succes, 12 teams, prachtig weer en een hoop gezellligheid. Tot ziens op het strand!   Zelf organiseren
Het is mogelijk om dat op elke gewenste dag te doen. Heb je een groepje dat graag wil beachvolleyballen? Neem dan via WhatsApp contact op met Ellie Reezigt, Edmar Rijers of Jan Veenstra. Je kunt dan een net en lijnen ophalen en weer op dezelfde plek terug brengen. Fanatieke beachgroep Sluit je aan bij deze groep (nu al 23 deelnemers) die bij mooi weer meerdere keren per week een paar uur op het strand te vinden is. In de app-groep wordt gevraagd of je zin hebt op een bepaald tijdstip te beachen, je kan het natuurlijk ook zelf vragen. Als er 4 of meer aanmeldingen zijn dan wordt er gespeeld. Uitgangspunt is om 2×2 te spelen, komt dat niet goed uit met het aantal aanmeldingen dan worden teams van max 3 personen samengesteld. Aanmelden voor de whatsappgroep Beach2020 kan door te appen naar Cees Plug (06 53637934)