U bent hier: Home › GelinktePaginas › Coordinatoren

Coordinatoren


De coordinatoren staan onder directe leiding van het bestuur. De volgende coordinatoren zijn binnen de vereniging:
Functie Naam Email
Ledenadministratie Ria van Berkel
Wedstrijdsecretaris Ellen Spaapen
Scheidsrechtercoordinator Martin Strengholt
Materiaal en Kleding beheer Annemarije Aalvanger
Vrijwilligerscoordinator Mieke van der Linden
Vertrouwenspersoon Vrouwen Anita Souverijn
Vertrouwenspersoon Mannen Johan van Heerde


De ledenadministratie verzorgt de administratie en de communicatie met Nevobo over de leden. Voor alle vragen en/of het doorgeven van wijzigingen van je gegevens.Volleybalvereniging Zeewolde t.a.v. de ledenadministratie Postbus 124 3890 AC Zeewolde.

Het wedstrijdsecretariaat organiseert alles rondom de wedstrijden vanaf de NeVoBo, afspraken over zalen met de gemeente. 

De scheidsrechtercoordinator plant de scheidsrechters in om te fluiten, is aanspreekpunt voor de scheidsrechters en organiseert bijeekomsten en opleidingen voor de scheidsrechters. 

Het materiaalbeheer is belegd bij de materiaalbeheerder. Denk hierbij aan ballen, tassen, karren, beachvolleybalspullen etc. Ook de kleding wordt ingekocht en georganiseerd via de materiaal beheerder. 

Binnen de vereniging is de vrijwilligerscoordinator aangesteld. Deze ondersteunt het bestuur bij het zoeken naar nieuwe vrijwilligers, het organiseren (samen met AC) van de vrijwilligersavond, het begeleiden van vrijwilligers etc. De vereniging is altijd op zoek naar nieuwe hulp. 

Binnen de vereniging zijn 2 mensen als vertrouwenspersoon beschikbaar. Als er zaken zijn die je niet met de trainer kan bespreken of je teamgenoten, meld dit bij deze mensen. Denk bijvoorbeeld aan intimidatie etc.

Ogenblik a.u.b. ...