U bent hier: Home › GelinktePaginas › Technische Commissie

Technische Commissie

De Technische commissie is actief met betrekking tot de teams in de vereniging. Binnen de TC wordt de coördinatie over de senioren, jeugd en cool moves volley teams georganiseerd.

Coördinatoren senioren teams
Binnen de TC zijn twee coördinatoren actief met betrekking tot de teams. Er is een coördinator voor de heren teams en een coördinator voor de dames teams. Werkzaamheden voor de coördinatoren zijn het zoeken en benaderen van trainers voor de verschillende teams, in overleg met de trainers samenstellen van de teamindelingen (o.a. middels trainers- /aanvoerderbijeenkomsten), het inplannen van de trainingstijden en de beschikbare zaalruimte en in overleg met de wedstrijdcoördinator het opsturen van de teamopgave en teamindelingen naar de NeVoBo

Coördinatoren aspiranten:
Binnen de vereniging zijn er twee mensen actief die alles met betrekking tot de aspirantenteams regelen. Ook hier betreft het zoeken en benaderen van trainers voor de verschillende jeugdteams, teamindeling van de verschillende jeugdteams in overleg met de trainers, overleg met de senioren coördinatoren voor jeugd die in de senioren competitie gaan spelen, inplannen van de trainingstijden en de beschikbare zaalruimte, opstellen van de vervoersschema's voor de uitwedstrijden, samenstellen van een coachmap voor elk team en in overleg met de wedstrijdcoördinator het opsturen van de teamopgave en teamindelingen naar de NeVoBo.

Coördinatoren Cool Moves Volley (CMV):
Bij de jongste leden van de vereniging is één persoon actief. Haar taak bestaat uit:
het samenstellen van de verschillende CMV groepen, gebaseerd op de niveaus en daarmee samenhangende leeftijdsgrenzen van het Cool Moves Volley, het zoeken en benaderen van trainers en coaches, opgeven van de teams voor de maandelijkse CMV toernooien bij de NeVoBo, opstellen van de vervoer-schema's voor de toernooien en het inplannen van de trainingstijden en de beschikbare ruimte.

De TC bestaat uit de volgende personen :

 GroepsemailAchternaam en voornaamTelefoon
Coordinator CMVKoekoek, Wilma 
Coordinator DamesRozemuller, Fenneke 
Tjassens, Geja 
Coordinator HerenVeenstra, Jan 
Coordinator JeugdReezigt, Ellie 
Coordinator RecreantenOorbeek, Gerrit 

Ogenblik a.u.b. ...