Home

31-01-2018

Nieuwe huisreglement

 

Beste leden,

Het bestuur heeft het Huishoudelijk Reglement van de vereniging ge-update en de nieuwe versie gepresenteerd in de laatste ALV. Vanuit de leden kwam toen het verzoek hier nog een kleine aanpassing op te doen om de duidelijkheid ervan te verbeteren. 

Door omstandigheden heeft dit helaas wat langer geduurd, maar in de bijlage vind je de nieuwste versie van het Reglement. Leden hebben nog 2 weken de tijd, ingaand vanaf vandaag, om te reageren op deze nieuwe versie. Nieuwe wijzigingen kunnen overigens alleen betrekking hebben op artikel 13.4. omdat de overige tekst al door de leden is aangenomen.

Het gehele Huishoudelijke Reglement is bijgevoegd omdat het voor alle leden goed is om kennis te nemen van de inhoud.

Met sportieve groet,

Anke de Vries

secretaris

 

 

Klik hier voor het reglement 

22-01-2018

Ellie en Heren 1 vallen in de prijzen!!

Op het sportgala van Zeewolde is de volleybalvereniging twee maal in het middelpunt komen te staan.

Ellie Reezigt werd verkozen tot sportvrijwilliger van het jaar. Naast alle tijd die zij in de vereniging stopt staat deze prijs ook symbool voor alle andere vrijwilligers van onze vereniging. 

Sportique Zeewolde H1 was op basis van het behaalde kampioenschap genomineerd en zij mochten bij deze avond aanwezig zijn. Natuurlijk is er in Zeewolde veel sporttalent in Zeewolde en was de concurrentie van een voetbalteam en de stergroep van de atletiekvereniging hoog. Door de jury werden zij als winnaar gekozen!

 Vorige nieuwsberichten nog lezen?


Ogenblik a.u.b. ...