Home

05-06-2018

Slottoernooi volleybal

Op maandag 25 juni 2018 sluiten we het volleybalseizoen af. Dan wordt het slottoernooi gespeeld voor alle leden en jeugdleden. Aansluitend is er ruimte voor een hapje en drankje en gelegenheid elkaar een fijne vakantie te wensen.

De avond begint met een toernooi voor de (jongste) jeugd. Aansluitend gaan de spelers van Jongens A, senioren en recreanten volleyballen. Dit ziet er als volgt uit:

Jeugd

Om 18.15 uur starten de wedstrijden voor de mini’s nivo 6, C- en de B-jeugd en meisjes A1. De mini’s nivo 6 en C-spelers vormen teams van 6 spelers. De spelers die aanwezig zijn, worden ingedeeld in gemengde teams. Je speelt dus niet in je eigen team maar waarschijnlijk wel met iemand uit jouw team!! In deze teams spelen niet alleen jeugdspelers maar ook één of twee jeugdtrainers en/of spelers van heren 1 en dames 1.

De B-spelers en spelers van Meisjes A1 gaan in kleine teams van 2 tot 3 spelers (afhankelijk van de opkomst) op een half veld spelen. Je mag zelf een team samenstellen. Geef dat op de avond van het toernooi op tijd door aan ons. Met de spelers die zelf geen team hebben gemaakt worden door de organisatie teams gemaakt.

De jeugdtrainers en -coaches van en spelers van heren en dames 1 zijn van harte welkom om mee te spelen of een team te begeleiden.

Zorg dat je om 18.00 uur aanwezig bent om nog even warm te spelen. Om ongeveer 19.45 is de jeugd klaar.

 

Senioren en JA1-jeugd

Om ongeveer 20.15 uur starten de wedstrijden voor de JA1, de senioren en recreanten. Je kunt op 2 manieren meedoen:

  1. Je vormt met andere leden van onze vereniging een team (bijv. een familieteam). Zorg er daarbij voor dat minimaal de helft van het team uit meisjes of dames bestaat.
  2. Met de spelers die niet in een team zitten vormen wij teams. Daarbij worden alle niveaus door elkaar gegooid.

De laatste wedstrijd wordt om ongeveer 22.15 uur gespeeld.

De wedstrijdjes duren ongeveer 15 minuten.

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal Het Baken.

Opgeven is niet nodig. Laat aan het begin van het toernooi weten als je al een team hebt samengesteld. Zorg wel dat je op tijd aanwezig bent!!!!

Ten slotte: gezelligheid staat voorop in dit toernooi.

Tot dan?

Ronald, Benco

11-05-2018

Trainingen t/m de zomervakantie

Lees meer...

03-05-2018

Nieuwe teamindeling

 

Bij deze de teamindeling voor het nieuwe seizoen van de dames en heren

30-04-2018

“Save the date / Zet alvast in je agenda”

Zaterdag 16 juni a.s. zal het jaarlijkse StrandVolleybalToernooi weer gehouden worden.

Binnenkort tref je op deze website alle informatie aan en kun je jouw team hiervoor opgeven.Vorige nieuwsberichten nog lezen?


Ogenblik a.u.b. ...